DUGA
Молодіжна громадська організація. Ми створюємо проєкти, які роблять цей світ краще і кайфуємо від цього.
Не чекайте порятунку від чогось одного — від людини, чи машини, чи бібліотеки. Самі створюйте те, що може врятувати світ
— Рей Дуґлас Бредбері, письменник-фантаст
Про нас
Deutsch-Ukrainische Gemeinschaft der JugendArbeit - німецько-українська спілка з молодіжної роботи
При чому тут Німеччина? Більшість наших проектів ми робимо в партнерстві з дружніми німецькими організаціями. Наприклад, зараз ми є учасниками величезного міжнародного проєкту Generation Europe. Разом з командами з Німеччини та Даніїї створюємо локальні цікаві штуки, які привертають увагу людей до ідей толерантності, усвідомленого способу життя, людських прав та інших європейських цінностей.

Чим ви взагалі займаєтесь? Ми намагаємось маленькими кроками робити цей світ краще. В основі нашого підходу лежить принцип "покращуєш себе- покращуєш світ". Нам здається надважливим розповісти та показати на власному прикладі необхідність постійного саморозвитку, внутрішнього діалогу та усвідомленого способу життя. А робимо ми це ненапряжно та із задоволенням. Адже тільки тоді, коли людина отримує нову інформацію екологічно та нативно, вона буде дійсно готова впустити зміни у свою реальність.

DUGA- це закрита організація? Аж ніяк. Ми відкриті для всіх "своїх"-працьовитих, талановитих та ініціативних. І до нашої діяльності на різних етапах та з різним навантаженням можуть долучитись усі, хто розділяють наші цінності. Щоб дізнатись, як саме і коли, звертайтесь до наших координаторів або пишіть нам в Instagram @vereinduga
DUGA у фактах:
4 роки

Ми розпочали свою діяльність у 2016 році і весь час развиваємось

Міжнародні обміни

За цей час DUGA встигла взяти участь у масштабних міжнародних проєктах Ewoca та Generation Europe

Фотовиставка

"Природа. Людина. Сміття"- наша виставка фотографій на тему екологічного споживання ресурсів, що побачила Україну та Німеччину

Журнал

"DUGA"- журнал твоїх заповідей- наше видання про усвідомлений спосіб життя

Вчись-мрій- дій!
На нашу думку, усі кордони- в голові. І діяльність членів команди під час проєктів лише цьому підтвердження. Коли кипить робота, то вчителька німецької може почати робити неймовірні фешн-фото, ілюстраторка зніме відео про комплекс йога-вправ, а викладачка образотворчого мистецва організує благодійний аукціон. А все тому, що ти ніколи не знаєш, куди тебе заведуть внутрішньо-проєктні шляхи та які грані себе ти захочеш відкрити, окрім професійних.
Команда DUGA

Анна Алексєєва
Викладач, фотограф.
@holding__hands

А ще, всі хто знають нас добре, в курсі хештегу #вікінги. Але це не просто хештег, а наша історія або вікінгська сага. І цього року, в рамках одного проєкту, вона завершується. Партнерство з двома організаціями, німецькою Alte Schule e.V. та датською FGU Øst / Roskilde, принесло нам цілу низку неймовірних вражень, спогадів, дружбу, єдинство та справжній вікінгський човен!

Медіа про наші проєкти:
Ніжні та привабливі фотографії відкривають глядачам сувору правду нашої сучасності — незліченну кількість сміття, яке нас оточує. Варто лиш придивитися до фото уважніше, і натюрморт із соняшниками вже не здається таким «сонячним».
Олександр Докієн, Шпальта
В своих листовках молодые люди призывают выносить обувь и старые вещи в контейнер для сортировки, а не на мусор. При походе в магазин не делать бездумных покупок. Пластиковые трубочки заменить на металлические, завести собственную термочашку, отказавшись от пластиковых стаканчиков.
Андрей Егоров, RIA Мелитополь
Вау, тобі вдалось проглянути все до кінця!
Буде суперкласно, якщо ти розкажеш про нас усім. Або хоча б тим, кого наша діяльність може зацікавити. Шукай нас в соц.мережах. Далі- більше, не перемикайтесь! #dugaua
This site was made on Tilda — a website builder that helps to create a website without any code
Create a website